top of page

Hoera! Niene viert haar eerste verjaardag

Rianne en Sven leerde ik een paar jaar geleden kennen toen ze mij boekten als hun trouwfotograaf.

Toen Rianne zwanger werd mocht ik haar zwangerschap vastleggen tijdens een mooie loveshoot op de Vrachelse Heide, de plek waar we ook foto's hebben gemaakt tijdens hun bruiloft.

Nadat Niene geboren werd mocht ik óók de newborn fotoshoot komen doen. Klik hier voor de mooie foto's die ik toen maakte.


Omdat ik inmiddels gepromoveerd ben tot familiefotograaf van dit leuke gezin, werd ik dit jaar gevraagd om de foto's te maken in de week van Nienes' eerste verjaardag. Voor deze shoot keerden we weer terug naar de Vrachelse Heide en daar maakte ik deze toffe beelden!


Het was heerlijk weer en Niene oefende haar stapjes lekker op blote voetjes. En wat is er nou fijner dan lekker met je tenen in het zand wiebelen?We waren al vroeg op de ochtend op de Heide. Hierdoor was er nog volop schaduw, maar kwam het zonnetje wel al heel mooi tussen de bomen door. Een ideaal moment voor wat prachtige portretten van dit leuke gezinnetje. Ooh dit was echt genieten hoor!Ik ben echt dol op deze ontzettend veelzijdige locatie. Schaduw, zon, groen, mooie bomen én zandverstuiving. En het is er (meestal) ook niet zo super druk.Lieve Rianne en Sven,

Bedankt weer voor jullie vertrouwen en hopelijk tot snel ;)


bottom of page