top of page

hoi, ik ben sarah. leuk dat je er bent.

Ik doe niets liever dan waardevolle herinneringen creëren door de foto's die ik maak. 

meet sarah

photographer | entrepreneur | mom | lover

Na een oersaaie rechtenstudie besloot ik toch maar iets met mijn studie te doen. Als jonge afgestudeerde vrouw met mijn diploma op zak ging ik aan het werk. En gelukkig maar. Daar vond ik de liefde van mijn leven. 

De liefde is gebleven. De baan niet. Ik maakte de beste keuze ooit: ik begon voor mezelf. En 6 jaar later ben ik daar nog elke dag heel blij mee. 

 

Sinds februari 2021 ben ik de trotse mama van Noëlle. Het liefste meisje dat ik ken. Door de geboorte van onze kleine ben ik me, naast bruiloften, gaan richten op het fotograferen van baby's. Want hoe mooi is het om het leven elke keer weer opnieuw te zien beginnen?

Naast Saar Fotografeert ben ik daarom Suiker & Anijs gestart. 

Sinds mijn bevalling ben ik verslaafd aan beschuit met muisjes. En niet zo'n beetje. Het liefst eet ik ze als ontbijt, bij de lunch en nog eentje als toetje. Al 10 maanden.

Dus als ze klaar staan als ik kom,

bonuspunten!

Newbornfotograaf soester duinen in soest

Ik wil het liefst zo veel mogelijk mooie herinneringen maken. Met de mensen van wie ik het meeste houd. 

Saar-6.jpg

Mijn missie

Herinneringen vastleggen 

Ik kan zo gelukkig worden van mooie foto's. Niet eens zo zeer van een foto die objectief 'mooi' te noemen is. Maar van emoties en gevoelens die je kunt vastleggen en bevriezen met een foto. Een foto moet iets bij je losmaken. Je raken. Ik wil voor jullie foto's maken die je weer even terug kunnen brengen naar dat moment.  Zodat je weer even kunt voelen, wat je toen voelde. 

Ik wil jullie helpen om  herinneringen vast te houden. De tijd even voor jullie stilzetten. Zodat ze jullie altijd bij blijven en doorgegeven kunnen worden. 

Saar-2.jpg

let's meet!

Spreekt mijn fotografie en mijn stijl jullie aan? Dan hoor ik graag van jullie! 

Vul het contactformulier in en wie weet eten we snel samen een beschuit met muisjes!

bottom of page