top of page

Werkwijze 

Stiekem best een beetje spannend toch? Zo'n fotoshoot. Daarom wil ik jullie zo goed mogelijk vertellen wat jullie kunnen verwachten. Lees hieronder meer over mijn werkwijze tijdens een zwangerschaps fotoshoot.

    bij jullie thuis of op locatie

Een zwangerschaps shoot kunnen we zowel bij jullie thuis als op locatie doen. Dat hangt er helemaal van af wat jullie willen en mooi vinden!

 

Willen jullie graag prachtige foto's voor aan de muur, gemaakt op het strand? Zwangerschapsfoto's op de heide bij zonsondergang? Of liever intieme foto's bij jullie thuis met meer persoonlijke elementen in de foto's? Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk!

 

Dat is helemaal aan jullie! Ik denk graag met jullie mee, dus stuur me zeker een berichtje om jullie ideeën te bespreken

Dus, of jullie nou in Dordrecht, Breda, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Gouda of waar dan ook in Nederland wonen of een shoot willen doen. Ik kom naar jullie toe en fotografeer op de locatie die jullie in gedachten hadden :)

Een zwangere vrouw houdt de hand van haar man vast tijdens een zonsondergang wandeling over de heide.
Een vrouw probeert haar blouse dicht te knopen over haar zwangere buik.

alleen of met  je partner

 

Een fotoshoot van je zwangerschap kun je natuurlijk alleen doen, maar ook met je partner erbij. Hoe leuk is het om een loveshoot te doen met extra aandacht voor die prachtige buik? Kies je voor een shoot met je partner? Dan maak ik natuurlijk ook mooie foto’s van jou alleen!

Zijn er al broertjes en zusjes? Dan betrekken we die zeker ook bij de shoot! Zo maken we er een fijne gezinsshoot van. 

Het beste moment voor het inplannen van een zwangerschaps shoot is tussen de 30 à 32 weken. In deze fase van je zwangerschap is je buik al mooi rond én kun je je nog goed bewegen.

De laatste weken van je zwangerschap kunnen vaak wat zwaarder aanvoelen en de kans op fysieke ongemakken neemt toe. Ik zou je willen aanraden om de shoot in ieder geval te plannen vóórdat je de 36 weken aantikt. Je buik begint dan vaak al wat te zakken en de kans bestaat dat je eerder bevalt. Zeker bij een tweede of derde kindje. Het zou toch jammer zijn als we net te laat zijn ;)

 

Wil je graag een plekje in mijn agenda? Wacht dan zeker niet te lang met het boeken van een zwangerschaps fotoshoot. 

Vanaf 30 weken

Een vrouw is 36 weken zwanger en staat met haar blote buik in de baby kamer.
Een zwangere moeder wandelt hand in hand met haar man door het bos.

Ik fotografeer mensen het liefst precies zoals ze zijn. Ik ga op een ontspannen manier te werk en vind het vooral belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Want dán straal je. Dat betekent geen ongemakkelijke foto's met ingewikkelde poses, maar gewoon vrolijke en liefdevolle beelden waar je niet te veel bij hoeft na te denken. Ik help jou/jullie met kleine opdrachtjes en ondertussen schiet ik de beelden. Easy peasy, komt helemaal goed!

Naast newborn en zwangerschapsfotograaf ben ik ook trouwfotograaf. Ik heb daarom veel ervaring met het zorgen voor een ontspannen fotoshoot waarbij je helemaal jezelf kunt zijn.

geen ingewikkelde poses

Wil je een shoot boeken? Of heb je een vraag en heb je het antwoord niet kunnen vinden bij de FAQ? 

Afspraken:

Super leuk dat jullie mij willen boeken. Van te voren leg ik jullie wel graag even wat spelregels uit :)

De foto's die ik maak tijdens de shoot gebruik ik ook voor mijn portfolio op social media en mijn website. Wil je dit liever niet? Geef dit dan bij het boeken van de shoot aan :)

Pasgeborenen en zwangeren zijn kwetsbaar. Daarom gelden er wat extra voorzorgsmaatregelen.

 

Om mijn werk goed uit te kunnen voeren zal ik niet altijd 1,5 meter afstand kunnen bewaren. Voordat ik jullie woning betreed zal ik mijn handen grondig desinfecteren. Jullie kunnen er ook van uitgaan dat ik klachtenvrij ben. Ook fijn om te weten: ik ben volledig gevaccineerd. 

Ik kom bij veel verschillende pasgeboren baby's thuis. De shoot kan daarom alleen doorgaan wanneer geen van ons allen klachten hebben. Hebben jullie klachten of twijfelen jullie? Neem dan even contact met me op, dan kijken we naar een andere datum. Heb ik klachten? Dan neem ik ook contact met jullie op en verzetten we de afspraak. ​Better safe than sorry :)

blog

In mijn blog vind je handige tips en meer informatie. Ook kunnen jullie hier nog meer foto's bekijken :)

bottom of page