Zwangerschapsshoot-1_edited.jpg

Bolle buiken shoot

Hi Mommy to be!

Zwanger zijn, wat is het toch bijzonder he? Er groeit gewoon een klein mensje in jou. Je lichaam máákt gewoon een nieuw persoon. 

 

Een zwangerschap blijft speciaal. Ook al is het je derde of vierde zwangerschap. Je bent maar één keer zwanger van dít kindje. Juist daarom is het zo mooi om deze zwangerschap vast te laten leggen tijdens een fotoshoot. Je kunt dit niet over een paar maanden over doen, dit kan alleen nu. Gun het jezelf om dit mooie moment te laten vastleggen. 

 

Wees trots op die bolle buik en straal. Je bent zwanger en je bent prachtig!

Ik wil boeken!
Rianne en Sven Zwangerschapsshoot - © Suiker en Anijs-58.jpg

Zwangerschaps fotoshoot 

Een fotoshoot om jouw zwangerschap vast te leggen kunnen we bij jullie thuis doen, maar natuurlijk ook op een mooie locatie in de natuur. Rianne en Sven kozen voor een zwangerschapsshoot op de Vrachelse heide. Daar fotografeerde ik ze ook op hun trouwdag. 

Rianne en Sven Zwangerschapsshoot - © Suiker en Anijs-56.jpg

Wil jij je zwangerschap ook laten vastleggen?

Newbornshoot op de Vrachelse heide 

 

Rianne en Sven zijn in 2020 getrouwd en toen mocht ik hun trouwfotograaf zijn. Ik heb naast Suiker & Anijs nog een andere website voor trouwfotografie (www.saarfotografeert.nl

in 2021 kwam het blije nieuws, Rianne was in verwachting. Zo ontzettend leuk wanneer bruidsparen echt een gezinnetje gaan vormen. Helemaal leuk werd het toen ze mij vroegen of ik de foto's wilde maken wanneer hun dochtertje geboren werd. Oh en of ik ook een zwangerschaps shoot wilde doen. Natuurlijk wilde ik dat!

Rianne en Sven Zwangerschapsshoot - © Suiker en Anijs-59.jpg

Rianne en Sven kozen voor een fotoshoot op locatie. Tijdens ons contact ontstond het idee om deze zwangerschaps shoot op dezelfde locatie te doen als waar ik hun trouwfoto's heb gemaakt. Op de Vrachelse heide bij Oosterhout, in Brabant. 

Rianne en Sven Zwangerschapsshoot - © Suiker en Anijs-61.jpg
Rianne en Sven Zwangerschapsshoot - © Suiker en Anijs-58.jpg

We kozen voor een shoot in de avond. Het licht is dan heel zacht en met een beetje geluk ontstaat er een prachtige golden hour shoot. En dat geluk hadden we, wauw dat gouden licht is echt prachtig voor mooie zwangerschapsfoto's. 

Rianne en Sven Zwangerschapsshoot - © Suiker en Anijs-50.jpg

Eigenlijk werd dit niet alleen een zwangerschapsshoot, maar een loveshoot. Want zie die twee eens stralen en gelukkig zijn samen. Ze keken nóg verliefder dan op hun trouwdag. 

Rianne en Sven Zwangerschapsshoot - © Suiker en Anijs-56.jpg
Rianne en Sven Zwangerschapsshoot - © Suiker en Anijs-39.jpg

En natuurlijk was ook een kledingwissel mogelijk! Dat moest wel even op de heide, maar ach :)

Rianne en Sven Zwangerschapsshoot - © Suiker en Anijs-6.jpg
Rianne en Sven Zwangerschapsshoot - © Suiker en Anijs-12.jpg
Rianne en Sven Zwangerschapsshoot - © Suiker en Anijs-14.jpg
Newbornshoot

Inmiddels is de kleine Niene geboren, een prachtig meisje! Willen jullie meer foto's zien van dit mooie gezinsgeluk? Klik dan hier voor de newbornshoot die ik bij hen in Dordrecht maakte!