top of page

Baby fotoshoot in de fotostudio in Dordrecht

Na Mila kwam ook Tobias naar de fotostudio voor een newborn shoot. Laat me je voorstellen aan dit vrolijke mannetje. Deze schattige baby volgde alles dat ik deed met de camera en was vastbesloten om de hele shoot wakker te blijven. Hij vond het allemaal veel te interessant :)


Baby tijdens een newborn fotoshoot in een mozesmandje op een zacht dekentje.

Zwart wit foto van een baby op een zitzak in de fotostudio in Dordrecht.


Ook in de studio zorg ik ervoor dat we alle kleine details van de baby goed vastleggen.En natuurlijk mocht ook Tobias in het nieuwe wiegje liggen. En hij vond het ontzettend fijn. Hij wilde er eigenlijk niet meer uit. Kijk hem eens stralen van plezier! Handjes in de lucht en feesten maar.


Lachende baby met handjes in de lucht in een rotan baby wieg.


Slapen was Tobias ook in de wieg echt niet van plan. Tobias was tijdens de fotoshoot 'al' 8 weken oud en was daardoor alert en wakker. Persoonlijk word ik daar altijd heel blij van. Wil je graag foto's van een slapende baby? Dan adviseer ik je om de fotoshoot bij 2 à 3 weken in te plannen. Newborns slapen nou eenmaal veel meer in die eerste weken.


Natuurlijk knuffelen we ook nog even lekker met mama. En dan, een gaapje. Want zo op de foto gaan én alles in de gaten houden is stiekem toch wel heel vermoeiend.


Ook al kom ik heel graag thuis bij gezinnen voor de fotoshoot, ik moet bekennen dat ik dat shooten in de studio toch ook wel heel erg leuk vind. Dus wil jij graag een newborn fotoshoot in de fotostudio? Stuur me dan zeker een Whatsappje of berichtje! Toch liever in jullie eigen bubbel blijven? Dan kom ik met alle liefde jullie kant op. Tot snel?Comentarios


bottom of page