top of page

Newborn fotoshoot in Zwijndrecht

Ruim anderhalf jaar geleden was ik bij Melissa en Yannick voor een newborn fotoshoot van hun pasgeboren dochter Keet. Zoals wel vaker werd dit een gezellige gezinsshoot, samen met trotse broer Yann. Bekijk hier de foto's die ik toen van hen maakte.


Nu mocht ik terugkomen, broertje Arie was geboren. Hoera! Het was weer tijd voor blauwe muisjes.
Nou is een fotoshoot voor jonge kinderen al best spannend, maar als op de dag van de fotoshoot dan óók Sinterklaas nog komt in de avond, dan wordt het wel een beetje een uitdaging als fotograaf. Gelukkig zijn Melissa en Yannick hele relaxte ouders en heerste er een ontspannen sfeer. Arie was zelfs nóg relaxter. Terwijl broer Yann en zus Keet op het bed aan het springen waren en plezier (en soms ruzie) maakten zoals alleen peuters en kleuters dat kunnen, sliep baby Arie gewoon lekker door. Hij trok zich echt werkelijk nergens iets van aan. Heerlijk om te aanschouwen. Én om te fotograferen.


Grote broer Yann doet het ontzettend goed, hij geeft zijn baby broertje veel lieve kusjes en dat zorgt wel voor héle lieve foto's.


Kijk wat een ontzettend lief lachje deze newborn al op zijn gezichtje weet te toveren.


Natuurlijk wordt er ook met het hele gezin geknuffeld en gespeeld.

En dan komt mijn lievelingsfoto van deze shoot. Hoe heerlijk is dit?Yann had er even geen zin in en dat was duidelijk te zien. Ik vind het zó leuk om ook dit soort foto's toe te voegen aan een galerij. Want in een gezin met drie kinderen wordt er heus niet alleen gezellig gedaan en geknuffeld. Af en toe is er even mot, zijn de kinderen het helemaal zat of doet iedereen gewoon precies waar 'ie zin in heeft. Zo ging ook de volgende foto even 'mis' en werd daardoor toch een perfecte foto :)Er gingen ook een heleboel knuffelsessies wel gewoon goed hoor ;)

Wat een zo naast elkaar he!


Natuurlijk was er ook tijd voor wat foto's met papa en mama.
En dan komen de kleintjes toch altijd snel weer even kijken. Want zo'n klein baby broertje is natuurlijk ook gewoon heel leuk en lief.


Oké nog een laatste foto uit deze serie :)


Zoon knuffelt vader die pasgeboren baby vasthoudt

Comments


bottom of page