top of page

Newborn shoot in Dordrecht

Vorige week mocht ik als newborn fotograaf een 'thuiswedstrijd' spelen. Dordrecht heeft er een prachtig meisje bij gekregen, de lieve kleine Lina. Kijken jullie mee naar de prachtige foto's die ik van haar maakte tijdens de newborn shoot aan huis?


Newborn shoot lifestyle in Dordrecht

We beginnen altijd gezellig met een kopje thee of koffie. Zo kunnen de ouders mij even rustig vertellen hoe het gaat, hoe de bevalling was en hoe de kleine het doet. Even fijn bijpraten.


Daarna gaan we naar boven om foto's te maken op het grote bed. Ik adviseer altijd om wit beddengoed neer te leggen voor lichte en frisse foto's Dat vind ik het beste passen bij een pasgeboren baby. Bij mij dus geen moody en donkere foto's. Als jullie zelf geen wit beddengoed hebben maar toch graag die mooie frisse beelden willen, laat het me dan even weten. Dan neem ik een schone set beddengoed mee die we tijdens de shoot kunnen gebruiken.

Newborn fotograaf Dordrecht legt op een lichte en frisse manier jullie pasgeboren baby op beeld vast tijdens een shoot aan huis.

Tijdens de fotoshoot van Lina hebben we ook gebruik gemaakt van een wit wiegdekentje. Dat werkt natuurlijk ook perfect :)Lina was erg rustig en op haar gemak. Dan begin ik graag met de foto's van de baby alleen. Daarna is het tijd voor een heerlijk knuffelmomentje als gezin.Daarna begon Lina toch wel weer trek te krijgen en was het tijd voor een flesje. Een newborn shoot plan ik altijd heel ruim in zodat we alle tijd hebben. Zo kunnen we ons aanpassen aan het tempo van jullie baby en kunnen we rustig aan doen.Na het flesje viel deze kleine meid met haar buikje vol heerlijk in slaap bij mama. Niet voor heel lang, maar zo heb ik toch nog wat slapende foto's kunnen maken :)De ouders van Lina wilden ook graag een paar foto's op de babykamer maken. En dat snap ik! Want wat een tof behang. Echt heel mooi.Comments


bottom of page