top of page

Newborn fotoshoot Papendrecht

Een paar weken gelden kreeg ik een whatsapp berichtje van een trotse oom. Zijn broer was voor het eerst vader geworden en hij wilde het gezin een newborn fotoshoot cadeau doen. Super leuk natuurlijk en ontzettend lief!


Vorige week vrijdag was het zover, ik mocht de kleine Fenna komen bewonderen. En natuurlijk fotograferen. Het huis van Cheyenne en Tom, de ouders van Fenna, was perfect voor een fotoshoot. Binnen was het heel licht, er lag een fris wit dekbedovertrek op het bed en de nachtkastjes waren leeg. Ik heb de hele shoot niets hoeven verplaatsen, ideaal! Is jullie huis nou niet zo opgeruimd of is het er wat minder licht, geen zorgen hoor. Met de foto's komt het ook dan goed ;)


Voordat we konden beginnen met de shoot kreeg Fenna eerst nog even een schoon setje kleren aan. Het is altijd handig om hier mee te wachten tot we 'echt' gaan beginnen. Zo weet je zeker dat je in ieder geval een paar foto's hebt waarop het pakje nog schoon is ;)

En het is natuurlijk ook super leuk om een paar foto's te hebben van een trotse papa die zijn kleine meisje aan het omkleden is.

Fenna wilde nog even niet alleen liggen, maar liever dicht bij papa en mama zijn. Helemaal prima, dan beginnen we gewoon met heel veel knuffelfoto's. Samen met de ouders kijk ik altijd naar wat een baby nodig heeft en fijn vindt en daar passen we de fotoshoot gewoon op aan.


Eerst heel veel knuffelen dus. Een heerlijk momentje als kersvers gezin. Terwijl de ouders hun mooie baby bewonderen, wiegen en kusjes geven maak ik mooie newborn foto's.

Ook details worden natuurlijk vastgelegd. Kleine handjes, teentjes en haartjes, maar ook het armbandje dat Fenna na haar geboorte heeft gekregen. Schattig he?

En nog wat meer knuffelen :) Want knuffelen kun je nooit genoeg met zo'n kleintje.

En toen viel ook Fenna heerlijk in slaap. Het moment om nog wat mooie foto's van de baby alleen te kunnen maken.

Naar zo'n slapende pasgeboren baby kan je uren kijken hè...

Daarna gingen we ook nog even naar beneden voor wat mooie foto's in de woonkamer. Fenna sliep lekker door. Het leuke van foto's door het hele huis vind ik dat je op de foto's ook goed kunt zien hoe jullie huis er uit zag op het moment dat de baby geboren werd. Misschien verhuizen jullie nog wel en hoe leuk is het dat jullie dan foto's hebben waarop het 'oude' huis nog te zien is?

Stiekem vind ik het ook wel heel leuk om wat meer kleur in de foto's terug te laten komen.


Ben je in verwachting of zijn jullie net ouders geworden? En willen jullie ook zo'n prachtige newborn fotoshoot aan huis? Neem dan (met de knop hieronder) contact met mij op en dan plannen we een shoot in. Willen jullie liever nog wat meer foto's bekijken? Kijk dan eens in mijn andere blogs


De ouders van dit lieve baby meisje maakten ook nog een paar foto's van mij toen ik aan het fotograferen was. Hier volgen de behind the scenes van de fotograaf ;)Comments


bottom of page