top of page

Newborn fotoshoot in Schoonhoven

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van Marianne. Ik kende Marianne nog van een eerdere Newborn shoot die ik ongeveer anderhalf jaar eerder bij hen had verzorgd. Marianne was weer zwanger en wilde graag dat ik ook dit keer langs kwam voor de newborn fotoshoot. Haar exacte woorden waren: "je beviel de vorige keer met de shoot van Ben erg goed dus ik ben benieuwd of je nog tijd hebt in je agenda". Gelukkig had ik nog tijd na de vakantie!


Ik vind het altijd heel leuk om opnieuw bij een gezin te komen. De baby die ik eerder fotografeerde is dan zo ontzettend gegroeid en dat vind ik zo leuk om te zien. Maar niet alleen de kindjes zie ik groeien, ook de ouders. Waar ouders de eerste keer misschien nog wat onwennig zijn met zo'n kleine baby zit er bij de tweede al zoveel handigheid in. Daarnaast groeit ook de trots. Want wauw, nóg zo'n mooi hummeltje er bij. Heerlijk om te zien. Dit keer dus weer eens een baby fotoshoot met een baby én een dreumes :)


Toen ik in Schoonhoven aan kwam lag de kleine Bjorn nog heerlijk te slapen in de reiswieg van zijn Kinderwagen. Ik vond hem direct heel erg lijken op Ben toen hij nog zo klein was. Het donkere haar, het neusje en het mondje.


Ben moest nog even in zijn schone kleren worden gehesen. Een speciale outfit voor de fotoshoot, een wit overhemd en een donkere spijkerbroek. Net als papa. Maar dat moet natuurlijk wel zo lang mogelijk schoon (en wit) blijven, dus vlak voor we gingen beginnen werd Ben omgekleed.


Ben was nog geen twee en op deze leeftijd kan het best een uitdaging zijn om gezellige familiefoto's te maken. Zeker als de peuterpuberteit al lekker begonnen is. Maar het komt altijd goed! Met wat grappige foto's tussendoor waarbij de peuter probeert te ontsnappen door zich los te worstelen haha.

Nadat we een aantal gezinsfoto's hebben gemaakt is het tijd voor wat foto's van de baby alleen. En oh wat een heerlijk ventje was Bjorn. Ben komt 'stiekem' toch even kijken en pakt het handje van Bjorn vast.


En natuurlijk een heerlijk knuffelmomentje met mama <3


En dan word je ineens in je teentjes gebeten door je grote broer. Ze zien er ook wel heel lekker uit haha.


Ach, dit is toch zoet! Wat een ontzettend verliefd gezin <3


Hond Shiva was beneden en wilde ook erg graag op de foto. We hebben daarom ook een paar foto's in de woonkamer gemaakt. Lekker knus met z'n allen op de bank. Bij peuters is het, zeker als de shoot al even duurt, soms wel noodzakelijk om wat trucjes uit te halen. Bij Ben werkte 'het Zandkasteel' op de achtergrond uitstekend ;)

Uiteindelijk wilde hij de telefoon liever vasthouden en dat is ook helemaal prima. Stiekem vind ik zulke foto's nog leuker omdat dit perfect laat zien hoe het gezinsleven (soms) is.Nog even wat newborn foto's die ik van Ben maakte toen hij een baby was. In het zelfde pakje als Bjorn nu aan heeft. Je ziet toch wel echt goed dat dit broertjes zijn :)

Comments


bottom of page