top of page

Newborn fotoshoot in Dordrecht

Een tijdje geleden werd ik door Kim en Carlos gevraagd om hun pasgeboren zoontje Xavi vast te komen leggen in mijn eigen mooie stad Dordrecht. Uiteraard mocht ook zijn grote broer op de foto. En zo'n klein baby'tje in huis, dat is best wel even wennen.


Maar wat deed zijn grote broer het ontzettend knap. Er komt toch een vreemde mevrouw mét een grote camera de slaapkamer van je ouders in, logisch dat dat wat spannend is. Na wat spelen op het grote bed leverde deze newborn fotoshoot de volgende ontzettende lieve foto's van de broertjes op.


Ook Xavi deed het fantastisch! Wat een lief klein jongetje.Mama Kim wilde ook graag een aantal foto's zonder kleertjes. Mét zijn Happy Horse knuffeltje. Om Xavi een beetje lekker warm te houden zonder kleertjes gebruik ik altijd een fijne zachte deken. Tijdens het schieten van de foto's pakken we de baby weer even lekker in zodat hij niet te veel afkoelt.


Xavi lag zo lekker op het warme dekentje dat hij helemaal niet wakker werd tijdens het maken van de foto's.Uiteindelijk kwam er, toen we Xavi even verplaatsten, een lief klein gaapje tijdens het slapen door :)


Tijdens een newborn fotoshoot maak ik, naast foto's op de slaapkamer, ook graag foto's in andere ruimtes in het huis. Voor het 'verhaal' én voor wat meer variatie in de beelden. Bij deze newborn fotoshoot werd het de woonkamer. Dan kon de gezinshond ook meteen mee op de foto ;)Na nog een paar laatste newborn foto's in de ouderslaapkamer zat deze baby fotoshoot er al weer op. Missie geslaagd. Een prachtige lifestyle shoot van dit jonge gezinsgeluk :)


Lieve Kim en Carlos, ik wens jullie heel veel geluk met jullie twee knappe jongens!bottom of page