top of page

Moederdag actie

Het is bijna moederdag! 🥳🥳🥳


Sinds vorig jaar mijn favoriete dag in het jaar. Op mijn verjaardag na. Oh wat vond ik het bijzonder, mijn eerste moederdag. Ik heb me er dus serieus echt op zitten verheugen😌. Het was een hele mooie dag, compleet met een moederdag ontbijtje (met prosecco!) en een speciaal cadeautje van mijn lief. Heerlijk.


Om de moeder van jouw kindje ook een onvergetelijke eerste (of tweede, derde, vierde…) moederdag te geven heb ik speciaal voor jou een moederdag actie. Want wat is er nou leuker dan een fotoshoot cadeau krijgen?


Wat is die actie?

Boek tussen 1 april en 8 mei een fotoshoot bij Suiker & Anijs en ontvang een gratis mini album met jullie favoriete foto’s van de shoot! De datum van de fotoshoot mag uiteraard verder in de toekomst liggen.

Dus, zijn jullie net (opnieuw) ouders geworden? Boek dan nu een fotoshoot bij Suiker en Anijs en krijg er een gratis mini album bij.


Waarschijnlijk overbodig, maar ik zeg het toch even: ook als je zwanger bent mag je moederdag vieren! Dus hebben jullie een positieve test (yay, gefeliciteerd!!) maak dan ook gebruik van deze actie en zet ‘m in voor een zwangerschapsshoot 💗

Deze actie is helaas niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties.

Comments


bottom of page