top of page

Babykleding kopen in Dordrecht

Kom je uit Dordrecht en ben je benieuwd waar jij kleding kunt kopen voor je baby en/of kind(eren)? Ik geef je een aantal tips!


Natuurlijk vind je in het centrum de standaard babywinkel die je in vrijwel elke stad kunt vinden: de Prénatal. In Dordrecht zit 'ie tegenover de Hema (waar je overigens ook goed terecht kunt voor babykleding.)


Zelf ben ik laatst ontzettend goed geslaagd bij de Wibra in Crabbehof. Ik had het niet verwacht, maar ik kwam liep naar buiten met hele leuke neutrale shirtjes die perfect combineren bij de broekjes met mooie printjes die ik heb gekocht.
Ben je op zoek naar lokale (kleinere) ondernemers? Snap ik! Dan heb ik nog wat leuke tips voor je :)


  • Op de Voorstraat zit een fan-tas-tisch leuke kinderwinkel: Kind zo Blij. Hier kun je helemaal los gaan als je wil shoppen :)

  • Op de Bagijnhof vind je Sweetkidz, een schattig winkeltje met voornamelijk babykleding. De eigenaresse is heel vriendelijk en helpt je graag!

  • Bij Juffrouw Pollewop (in de Vriesestraat) vind je, naast super leuk speelgoed, achterin aan de wand ook een kleine selectie aan (duurzame) baby- en kinderkleding. Ik kan je niet beloven dat je alleen met kleding buiten komt.

Wil je liever tweedehands babykleding kopen in Dordrecht? Kijk dan ook zéker eens bij ‘Siep tweedehands kinderkleding’. Zij hebben een online webshop waar je leuke baby- en kinderkleding shopt! Daarnaast hebben ze ook een kledingrek staan bij Kat int bakkie (een tip als je een lekker kopje koffie wil drinken én vermaak wil hebben voor je kindje!)


Natuurlijk zitten er ook een boel winkels in de omgeving van Dordrecht. Denk bijvoorbeeld aan de winkel 'Madeliefje baby & Kids' in Papendrecht! Of 'Simply for babies' in Zwijndrecht.

Een moeder houdt de voetjes vast van haar baby die een leuk bospakje uit een winkel in Dordrecht aan heeft.

Heb jij nog meer tips? Laat ze dan zeker achter in de comments :)


Comentarios


bottom of page