top of page

Lifestyle newborn shoot in Zeeland.Op 24 december, de dag van kerstavond, mocht ik een pasgeboren baby vastleggen in Oosterland (Zeeland). Dat is een kleine 40 minuten rijden. Niet erg, want op de terugweg kon ik heerlijk mee zingen met 'driving home for christmas'.

Toen ik nog diezelfde avond de shoot kon afleveren voelde ik me net de kerstman. Kerstvrouw dan. Ik wilde deze shoot nog graag afleveren voor mijn kerstvakantie en dat was gelukt. Ik blij en het gezin ook, want die hadden een extra kerst cadeautje onder de boom ;)


Kijken jullie mee naar de foto's die ik maakte van dit super leuke gezin? Ik stel jullie graag voor aan Louen, zijn trotse ouders en broertje Lev.Als er al broertjes en zusjes zijn begin ik soms met de gezinsfoto's en foto's van de grote broer met de baby. De aandachtsspanne van jonge kindjes is niet zo lang en op de foto gaan is ook best spannend. Voor het hele gezin. Want kleine kinderen hebben niet altijd zin om op de foto te gaan. Als ik deze foto's alvast heb gemaakt is het 'moeilijkste' deel achter de rug en kan iedereen lekker ontspannen.

Nadat ik deze super lieve foto's maakte van de broertjes heb ik een aantal foto's gemaakt van Louen. En zijn grote broer, die eigenlijk niet meer op de foto wilde, kroop toch nog even door het beeld ;)


Hoe knap doet deze baby zijn eerste fotoshoot?! En hij kon dus gewoon echt al lachen! Geen lachje door een spiertrekking in zijn gezichtje, maar een echte lach.

En natuurlijk heb ik ook een paar lieve details vastgelegd van deze 4 weken oude baby. Ik maak altijd foto's van handjes en voetjes. Foto's waar je goed op kunt zien hoé klein alles was. Want echt, dat vergeet je weer. Ik zie elke week pasgeboren baby's en toch blijf ik elke keer weer verbaasd over hoe mini en schattig alles is. Net alsof je dat niet kúnt onthouden. Wel zo fijn als je foto's hebt om deze herinneringen voor altijd te kunnen bewaren.


Eigenlijk maakte ik te veel foto's die ik allemaal met jullie wil delen. Ik maakte een aantal foto's van de trotse ouders met hun baby. En foto's van moeder en zoon. En vader en zoon. En nog veel meer. En ook Lev kwam af en toe weer mee doen met de fotoshoot.

bottom of page