top of page

Het perfecte moederdagcadeau

Een cadeau voor moederdag. Je kunt natuurlijk altijd gaan voor iets zelfgemaakts van de kinderen. Altijd goed. Maar wil je toch iets anders geven? Denk dan eens aan een fotoshoot.


Natuurlijk vind ík dat iedere moeder het zou moeten krijgen. Of zichzelf zou moeten gunnen. Of jullie baby nou pasgeboren is, of stiekem eigenlijk al een dreumes is, een fotoshoot is een fantastische manier om stil te zijn bij het moederschap. Voor een fotoshoot hoef je niet te wachten op het ‘juiste moment’ of een bepaalde mijlpaal in het leven. Zeker niet. Leg het leven vast zoals het nu is. Want mama ben je iedere dag.


Boek je een fotoshoot bij Suiker en Anijs als moederdagcadeau? Dan maak ik natuurlijk een feestelijke cadeaubon die je met moederdag kunt geven* :) Als bonus krijgen jullie een gratis mini album met jullie favoriete foto’s van de shoot.


*De shoot plannen we op een later moment in.


Motherhood shoot

Behalve een fotoshoot met het hele gezin kun je ook een motherhood shoot boeken. Tijdens een motherhood shoot richt ik me volledig op de liefde tussen moeder en kind(eren). Het is een shoot waarbij echt stilgestaan wordt bij het moederschap. Want hoe fantastisch is dat eigenlijk? En die liefde, die onvoorwaardelijke liefde en dat onbeschrijfelijke moedergevoel, dat is iets om te koesteren. En wat is nou een betere manier dan het laten vastleggen op beeld? Fijne huid op huid momenten tijdens het voeden, knuffelmomentjes op bed, gewoon samen zijn.

Een beter moederdagcadeau bestaat er toch niet?


Fijne moederdag!

Comments


bottom of page