top of page

Eerste verjaardag - fotoshoot in Breda

Hiep hiep hoera! Tijme werd 1 jaar! Afgelopen maandag was het feest, Tijme vierde zijn eerste verjaardag!

Ongeveer een jaar geleden stond ik ook in deze nieuwbouwwoning in Breda. Maar toen was Tijme nog maar een paar weken oud en was ik hier voor een newbornshoot. Nu zag ik hier een vrolijk mannetje dat al kon staan en nieuwsgierig om zich heen keek en inmiddels ervaren ouders die met het grootste gemak een klein mannetje in de maxicosi vastzetten. Wat een verschil met een jaar geleden, toen Tijme nog zo klein was en alles nog helemaal nieuw en wennen was.Voor de fotoshoot gingen we naar het Cadettenkamp in Breda. Daar deden we een mooie gezinsshoot ter ere van de eerste verjaardag van Tijme.

De mama van Tijme had ballonnen mee genomen en die zijn voor een kleine dreumes natuurlijk ontzettend leuk om mee te spelen.

En al worden die kleintjes zo ontzettend snel groot, gelukkig knuffelen ze nog steeds graag :)

Na de fotosessie bij het Cadettenkamp gingen we nog even naar huis voor een aantal foto's. Het was namelijk tijd voor een verjaardagstaart! Aafke had een drip-cake besteld bij de Hema en deze heel leuk versierd met macarons en diertjes. Tijme had nog nooit suiker gegeten dus zijn ouders waren benieuwd hoe hij het zou vinden. Wat denken jullie? Vond hij het lekker?

bottom of page