top of page

Baby fotoshoot in Hendrik Ido Ambacht

Met kerst kreeg ik een aanvraag voor een newborn fotoshoot. Bob en Linda waren kort daarvoor trotse ouders geworden van hun dochter met de prachtige naam Lelie en wilden dit graag laten vastleggen. Hendrik Ido Ambacht ligt om de hoek voor mij en er zou beschuit met muisjes klaar staan stond in de aanvraag. Super leuk natuurlijk!


Toen ik aankwam kreeg ik (Yay!) beschuit met roze muisjes. We hebben met een kopje thee even wat gekletst zodat de ouders zich ook comfortabel voelen voordat ik begin met fotograferen. Nou vind ik natuurlijk dat ik super leuk werk heb als newborn fotograaf, maar Linda, die doet ook echt iets tofs. Ze is namelijk stuntvrouw. Hoe gaaf is dat?!


Voordat we echt gingen 'beginnen' met de fotoshoot werd Lelie eerst nog even gevoed. Van de voeding worden baby's als ze zo jong zijn nog erg moe en vaak vallen ze daarna lekker in slaap. Met een gevuld buikje zijn ze over het algemeen (krampjes daargelaten) ook een stuk tevredener en dat maken een fotoshoot nét even wat makkelijker! Na de voeding even goed boeren, anders zit dat pakje zo weer onder de melk ;)

Als het toch mis gaat moet er nog even verschoond worden. Zorg dus voor een back-up kledingsetje voor de baby. Ik heb zelf ook altijd een paar pakjes uit mijn cliënt closet in mijn tas zitten. Just in case. Of als je ze sowieso graag wil gebruiken.


Wat deed ze het knap he? En wat was ze alert. Prachtige blauwe ogen volgden alles wat er om haar heen gebeurde. Veel te interessant om te slapen.


En wat werd er heerlijk met mama geknuffeld op het grote bed.

Wat een ontzettend leuk eigenwijs koppie he! En zie je dat lieve baby lachje?


Natuurlijk werd er ook met papa geknuffeld :)


Baby's vinden huid op huid contact heel fijn. Als fotograaf maak ik ook graag dit soort pure beelden die de connectie tussen moeder en dochter zo mooi laten zien. Prachtig toch?Na nog wat knuffelen met papa én mama tegelijk werd ook Lelie toch wel moe. Tijd om lekker naar bed te gaan.


En hoe leuk is de babykamer van Lelie met dat leuke zonnetje achter haar ledikant? Maar ook het dekbedovertrek en de zelfgemaakte gordijnen, zo lief :)


Wil jij nou ook een newborn fotoshoot van jullie kleintje? Neem dan contact met me op en dan plannen we een datum in!bottom of page