top of page

Newborn fotoshoot in Zwijndrecht

Vorige week mocht ik dit super leuke gezin in Zwijndrecht vastleggen tijdens een newborn shoot. Yan was grote broer geworden, zusje Keet was geboren!


Nadat ik eerst per ongeluk bij de buren had aangebeld kwam ik in een heel mooi huis terecht waar de trotse ouders me al opwachtten. Met een kopje thee op de bank pakte ik toch alvast mijn camera er bij. Yan wilde ontzettend graag op de foto en liet trots zien dat zijn zusje in de box lag.

Tijdens een newborn shoot maak ik nooit alleen maar foto's van de baby. Het is eigenlijk gewoon een heel fijn familiemoment waarbij ik van iedereen foto's maak. Foto's waarop de liefde en warmte binnen jullie gezin te voelen zijn. Tijdens deze specifieke shoot kwamen ook opa en oma nog even binnen waaien voor een aantal foto's met de kleinkinderen. Alleen maar leuk!


En wat was Keet een vrolijk meisje. Ze is de hele tijd zo ontspannen en vrolijk geweest.

Newborn fotoshoot in Zwijndrecht door newborn fotograaf uit Dordrecht.

Na een paar weken al zo stralend de camera in kijken. Heerlijk toch?

Tijdens de shoot maak ik altijd een paar foto's waar de baby helemaal alleen op staat. Ook leg ik de details vast. Kleine handjes en voetjes, ik ben er dol op!

Broertjes en zusjes vormen nog wel eens een uitdaging. Ze willen niet altijd op de foto en het duurt ze al gauw te lang. Zeker als ze twee zijn en het favoriete woordje 'nee' is. Daarom houden we het gewoon gezellig en maken we er een leuk moment van. Met een spelletje lukt het vaak toch om toffe spontane foto's te krijgen!

Foto's waar het hele gezin op staat mogen natuurlijk niet ontbreken. Yan hield het na een tijdje voor gezien, maar Keet wilde nog we even op de foto met papa en mama.

Zoals je ziet maken we veel foto's op het bed. Het is daarom suuuuuper fijn als jullie een wit dekbedovertrek op het bed hebben liggen. Dat straalt rust uit én levert mooie frisse foto's op. Heb je geen wit dekbedovertrek maar wil je toch die lichte foto's? Laat het me dan van te voren even weten, dan neem ik er een mee. Wel een beetje op tijd, want ik neem ze vers gewassen mee ;)


En na zo veel knuffelen werd ook Keet een beetje moe. Die viel heerlijk in slaap. Dus ik maakte gauwe nog wat foto's van haar alleen.


Natuurlijk is er ook altijd ruimte voor een paar foto's met papa en mama alleen. Zo hebben jullie veel verschillende soort foto's!


Net voordat ik al mijn spullen weer ingepakt had zag ik dit mooie beeld nog. Dat heb ik nog snel even vastgelegd voordat ik wegging. Want dit is toch wel heel lief he?


Wil je ook een newborn shoot boeken? Of zijn je kinderen al iets ouder maar vind je het toch heel leuk om je gezin thuis vast te laten leggen? Neem dan vooral contact met me op!Liefs,


Sarah
Comments


bottom of page