top of page

Newborn fotoshoot in Ridderkerk

Na de geboorte van Véline werd ik door haar ouders gevraagd om newbornfoto's te komen maken. Ze waren enthousiast over mijn manier van fotograferen en wilden graag dat ik bij hen langs zou komen.

Mocht je me nog niet kennen of nog niet veel van mijn werk hebben gezien, laat me je dan kort uitleggen hoe ik werk. In de meeste gevallen kom ik bij het gezin thuis fotograferen, zo kunnen jullie lekker in jullie eigen omgeving blijven én leg ik die ook nog eens vast. Mochten jullie liever naar mij toe willen komen, dan kan dat overigens ook in mijn studio.

Vervolgens ga ik op een journalistieke manier te werk. Ik fotografeer jullie gezin door jullie gedurende een korte tijd te 'volgen'. Het voeden, het verschonen, het knuffelen, maar ook het troosten. Alles wat er bij hoort in deze kraamperiode leg ik voor jullie vast.

Natuurlijk maak ik ook mooie foto's van de newborn en alles wat op dit moment nog zo ontzettend klein is. De vingertjes, oortjes en natuurlijk de teentjes. Mijn stijl van nabewerken is licht en natuurgetrouw. Dus geen moody foto's, maar zachte en lieve beelden van jullie pasgeboren baby.


Niet alle ouders willen even graag op internet verschijnen en daar heb ik alle begrip voor. Door deze ouders werd gevraagd om alleen foto's van Véline zelf te plaatsen en niet van de rest van het gezin. Ik kan dus helaas niet alles met jullie delen, maar dat wat ik wel kan delen is ook echt de moeite waard ;)

Lief hè, die kleine vingertjes en voetjes.


Knuffelen met papa en je grote broer. Dat is toch wel het fijnste dat er is :)Na veel knuffelen, een borstvoeding en wat foto's met haar grote broer maakte ik foto's van de newborn alleen. En wat deed ze het super. Echt al een klein modelletje.

Kijk eens hoe vrolijk dit meisje is op het aankleedkussen. En al zo alert en nieuwsgierig, ze wilde alles wat er om haar heen gebeurde in zich opnemen.


Baby's in witte rompertjes. Ik vind dat zó schattig.

Pro tip: laat ook een paar foto's in een gewone basic witte romper maken.
Als ik bij een gezin thuis kom fotograferen maak ik ook altijd graag een aantal foto's van de babykamer. Daar hebben ouders vaak veel tijd en aandacht aan besteed en hoe leuk is het om daar een paar professionele foto's van te hebben. Dit zijn vaak niet de foto's waarvoor je een fotograaf laat komen, maar ze maken het verhaal wel meer 'compleet'. Kijk voor een volledige newborn reportage eens bij mijn andere blogposts.


bottom of page