top of page
Voetjes newborn baby tijdens een fotoshoot door een fotgraaf uit Dordrecht. Zwart wit foto newborn,

Newborn lifestyle fotografie

Waardevolle herinneringen voor later. Als ze groot zijn.

Lina Newbornshoot ©Suiker & Anijs-1-2_edited.jpg

Ontspannen en liefdevol

Een lifestyle newborn shoot aan huis, in jullie eigen vertrouwde omgeving

Tijdens een ontspannen fotoshoot bij jullie thuis leg ik deze bijzondere periode in jullie leven vast. Zodat jullie mooie beelden hebben die jullie voor altijd terug kunnen brengen naar dit moment met jullie pasgeboren baby.

Ik ben gek op lichte en pure lifestyle foto's. 

met aandacht voor details

De foto's die ik maak hebben een lichte en pure stijl. Ik maak lifestyle beelden waarbij jullie eigenlijk niet hoeven te poseren. Gewoon lekker knuffelen met jullie lieve baby en ondertussen maak ik de foto's. Klinkt goed toch?

licht en puur

Leuk dat  je er bent

Hi! Ik ben Sarah, newborn fotograaf uit Dordrecht. 

Sinds februari 2021 ben ik moeder van onze lieve dochter Noëlle en daardoor weet ik als geen ander hoe snel deze tijd gaat en hoe fijn het is als je hier mooie foto's van hebt.

 

Ik dacht toen ze net geboren was: oh die babyfoto's maak ik zelf wel. Maar helaas had ik eigenlijk maar weinig zin om mijn camera op te pakken. Ik had toch verlof? En daardoor hebben we nu vooral foto's die met een telefoon gemaakt zijn. Of foto's waar ik niet op sta. Best heel jammer toch? Een volgende keer boek ook ik een baby shoot bij een fotograaf. Want ik wil ook foto's van die kleine teentjes en lieve donshaartjes haha. 

 

Dus mijn ultieme tip?

Gun het jezelf om deze momenten vast te laten leggen door een newborn fotograaf :)

Newborn fotograaf Suiker & Anijs

Sarah - Newborn & baby fotograaf uit Dordrecht 

Foto's van jullie baby

Ik denk dat iedere moeder het wel herkent. Volle dagen, volle wasmanden en een vol hoofd.

 

Ondertussen probeer je zo veel mogelijk te genieten en wil je alles in je op nemen en onthouden. Maar je kleintje wordt in een razend tempo groot. Veel sneller dan je lief is.

Voor je het weet struikel je over de houten blokken op de vloer en heb je geen baby maar een peuter in huis. Dan kun je je bijna niet meer voorstellen hoe klein hij of zij eerst was. En hoe mooi is het als je die herinneringen aan hoe klein ze waren laat vastleggen in een mooie newborn reportage? Zodat je altijd even terug kunt naar die momenten. Dat kleine handje in de jouwe. Die kleine voetjes en dat voorzichtige eerste lachje. 

Newbornshoot Utrecht-15_edited.jpg
Newbornshoot Louen-5.jpg

Bolle Buiken

Wist je dat je mij tijdens je zwangerschap ook alvast kunt boeken voor een zwangerschapsshoot?

Als newborn fotograaf maak ik foto's bij jullie thuis. Jullie hoeven dus niet, net als ik, in Dordrecht te wonen. Ik kom gewoon naar jullie toe :)

bottom of page